ONZE WERKWIJZE

 

Hoe breng je informatie op locatie?

Buro Kloeg ontwerpt, produceert en plaatst informatiepanelen en -frames.
Wat wilt u vertellen? Iets over de natuur? Een verhaal over een historisch gebouw? De herinrichting van het landschap? De renovatie van een cultureel erfgoed? Met een informatiepaneel brengt u het hele verhaal.

 

Van ontwerp tot informatiepaneel

Wat is uw verhaal? Wat zijn uw wensen? Welke omgevingsfactoren zijn van belang? Wat is het budget? 100 vragen. 1 projectleider. Die brengt alles in kaart. En stelt een passende offerte samen. Na opdracht ontvangt u een ontwerp: de vertaling van uw wensen in een schets. En een eerste proef van de opmaak in DTP. Waarbij alle onderdelen (zoals tekst, beeld en kaarten) zichtbaar zijn. Na iedere fase gaan we pas verder als u akkoord bent.

 

Van idee tot plaatsing

Behalve een mooi ontwerp, zorgt Buro Kloeg ook voor de productie en plaatsing van uw informatiepaneel met -frame. Wij nemen de begeleiding op ons. Vanaf de eerste schets tot en met de laatste schroef. U wordt vanaf het begin bij de realisatie betrokken.

Inhoud

Heldere tekst

U heeft een helder verhaal. Dat u terug wilt zien op het informatiepaneel.
Een tekst die de doelgroep aanspreekt. Schrijft u de tekst zelf? Wilt u die laten redigeren? Of zet u één van de ervaren Kloeg-tekstschrijvers aan het werk?
Dat kan. Op basis van een interview, trefwoorden of uitgebreide documentatie.

 

Overzichtelijke kaarten

In recreatiegebieden is oriëntatie van groot belang. Een kaart helpt daarbij.
Er zijn veel verschillende soorten kaarten. Belangrijk is de functie van de kaart. Dient de kaart alleen ter oriëntatie? Om een wandelroute uit te kiezen? Om een globale indruk van het gebied te krijgen? Of wellicht om een toekomstbeeld van het gebied te geven? Wat u ook wenst, wij maken de juiste kaart in de juiste stijl.

 

Aansprekende foto’s

Foto's maken uw informatiepaneel nog aantrekkelijker. Het zijn vaak de blikvangers, die de recreant doen stilstaan. Heeft u zelf geen afbeeldingen voor handen, dan gaan wij voor u op zoek in ons archief of in externe beeldbanken.
Of we schakelen een goede freelance fotograaf in.

 

Passende illustraties

Een illustratie laat soms meer zien dan een foto. Welke stijl is gepast?
Wilt u een kleurenaquarel of zwart-wit lijntekening? Een 3D-illustratie of een dwarsdoorsnede? Met een educatieve illustratie kan een principe, een werkwijze of een systeem worden uitgelegd. Buro Kloeg werkt met verschillende freelance illustratoren. Ieder met een eigen specialiteit.

 

BURO KLOEG IS EEN FULL SERVICE COMMUNICATIE- EN ONTWERPBUREAU

van inhoud ontwikkelen, ontwerp tot en met plaatsing van het informatiepaneel op locatie

Nijensteinseweg 9, 4124 AT Hagestein

030-656 40 93 | info@burokloeg.nl